Rólunk TASSO TRADE KFT 100%-ban magyar tulajdonú cég vagyunk országos viszonteladói hálózattal. Több mint 20 éve foglalkozunk a TASSOGLAS üvegszövet és a kivitelezéshez szükséges termékek forgalmazásával.
A 100%-ban magyar tulajdonú Tasso Trade Kft. több mint 20 éves múltra tekint vissza. Az 1991-ben alakult cég fő tevékenysége az eredeti skandináv TASSOGLAS üvegszövet falburkoló rendszer, továbbá a kivitelezéshez szükséges, szintén első osztályú ragasztók és festékek magyarországi és regionális képviselete, a termékek nagykereskedelmi forgalmazása.

A Tassoglas üvegszövet falburkoló rendszer – piaci megjelenését követően – rövid időn belül közkedveltté vált a nagyberuházások, közintézmények tervezői, kivitelezői körében, és néhány éven belül az egyéni vásárlók is felismerték az üvegszövetben rejlő számtalan előnyt, amiről az üvegszövet bemutatásánál olvashat részletesen.

A Tassoglas üvegszövet gyártója a Preiss-Daimler FibreGlass AB, a világ legnagyobb üvegszövet gyártó vállalata. Az anyag fejlesztése hosszú évtizedekre tekint vissza, azóta folyamatosan alkalmazkodik a kor- és az építészeti stílusok, technológiák igényeihez, a fejlesztés kiterjed a rendszer további elemeire, a ragasztókra (ECOFIX RAGASZTÓ) és az alkalmazható festékekre (TASSO FESTÉKEK) is. A ragasztókat az üvegszövet gyárral szorosan együttműködő Ecofix AB svéd ragasztógyár készíti, ahol környezetbarát ragasztóanyagokat gyártanak folyékony, illetve por alakban üvegszövete, papír, textil és vinyl tapéták ragasztásához. Magas minőségi szinten tartják gyártmányaikat a megrendelők megelégedettségére.

Cégünk alapvető szemléletében mind az üzletbe betérő, egyéni vásárlók, mind a szakemberek esetén követelmény a részletes, szakmai információátadás, kiszolgálás. Ez a kommunikációs előírás a hosszú távú együttműködésnek, azaz a visszatérő vevőkoncepciónak az alapja, ami az évek során bizonyította hatékonyságát.

Minden termékünk megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak, ezenkívül a magyar ÉMI és a szükséges termékek az Országos Epidemiológiai Központ szakvéleményével is rendelkeznek. Az általunk képviselt, európai és nemzetközi gyártók nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre, így biztosak lehetnek benne, hogy az általunk forgalmazott termékek kifejezetten egészségre ártalmatlan, környezetbarát anyagok és gyártásuk során is mindvégig kiemelt szerepet kapott a környezettudatosság.

Cégünk központja Budapesten, a Csömöri úton található, amihez a közelben egy 600 m2-es raktárépület tartozik. Országos viszonteladói hálózatunkkal biztosítjuk a teljes lefedettséget, így képesek vagyunk biztosítani gyors szállítást és az egyedi igényekhez való rugalmas hozzáállásunkat.

2011-ben elindítottuk webshopunkat, ami könnyen elérhető, egyszerűen kezelhető felületen kínálja akár azonnali megvételre termékeinket a nap 24 órájában, továbbá itt számtalan hasznos, technikai információt is megtalálhatnak termékeinkről.
A vásárlóinktól származó kritikák közt gyakran visszatérő dicséret, hogy forgalmazott termékeink állandó és egyforma – folyamatosan fejlesztett – minősége biztonságot, bizalmat nyújt. Előny továbbá a teljes körű kínálat és az állandó raktárkészlet, amivel semelyik másik vetélytársunk nem rendelkezik.
ÁRLISTA