ECOFIX & TASSO RAGASZTÓK - FESTÉKEK Hazánkban kizárólagos forgalmazói vagyunk az első osztályú Ecofix ragasztóanyagoknak és TASSO latex festékeknek. ixxxxxszonteladói hálózattal. Több mint 20 éve foglalkozunk a TASSOGLAS üvegszövetl.
Ecofix
TASSO

A tökéletes falburkoló!

A Tassoglas üvegszövet gyártója több mint 50 évvel ezelőtt, a világon először mutatta be az üvegszövet-tapétázást. Az anyag fejlesztése azóta folyamatosan alkalmazkodik a kor és az építészeti stílusok, technológiák igényeihez, és természetesen ez a rugalmas fejlesztési stratégia kiterjed a rendszer további elemeire, a ragasztókra és az alkalmazható festékekre is.

"A Tassoglas üvegszövet minden igényt kielégítő mintaválasztékkal, könnyű felhasználással méltán a világ legismertebb és legkedveltebb üvegszövet márkája."


Repedés-eltűntető

Az üvegszövet tapéta szinte minden felületen használható, legyen az akár gipsz, vakolat, beton, lemez, tégla, kerámia, farostlemez, csempe (fugakitöltéssel) stb. Régi épületekben, különböző típusú és minőségű felületeknél egységes szerkezeti és színhatás érhető el üvegszövet falborítással. Segítségével minimális előzetes felületkezelés után a meglévő repedések és felületi hibák hatékonyan eltüntethetők. A Tassoglas fedi a fal nagyobb egyenetlenségeit, amely sohasem tüntethető el hagyományos falburkolókkal.

"Ennél egyszerűbb megoldást nincs!"

Tűzálló & tűzgátó

Az üveg az egyetlen anyag, amely alaptulajdonságában tűzálló. Így tűz ott nem keletkezhet, nem segíti a tűz terjedését, nem füstöl és nem fejleszt az égésből származó mérgező gázokat. A Tassoglast a világ minden táján értékelték tűzveszélyesség szempontjából, és mindenütt a lehető legalacsonyabb besorolást kapta.

"Ez az a döntő tényező, amiért a legjobban elfogadott falburkoló nagy forgalmú helyeken!"

Ütésálló

A Tassoglas üvegszál-szövéssel készül, melyben maga az üvegszál egy rendkívül szívós anyag, így növeli a falfelület ütés- és kopásállóságát és rendkívül nehéz elszakítani. Használata kifejezetten ajánlott nagy forgalmú folyosóknál, fogadóhelyiségeknél. A Tassoglas üvegszövet stabilizálja a gyengébb minőségű falfelületet, megakadályozza a falrepedések keletkezését és általánosan növeli a vakolat, gipszkarton ütésállóságát.

"A Tassoglas nagyon szívós falburkoló anyag rendkívül hosszú élettartalmmal!"

Mosható

A Tassoglas üvegszövet latex festékkel festve taszítja a port, piszkot és hagyományos mosószeres törlővel vagy szivaccsal tisztítható. Egyéb folt vagy piszkos ujjlenyomat könnyen lemosható, így a kellemes, de könnyen koszolódó, pasztellszínű falak is mindig újszerűnek látszanak.

"A Tassoglas nem szívja magába a nedvességet és a gyakori tisztítás sem károsítja!"

Légáteresztő

Az üvegszövet kiváló tulajdonságai segítik környezetünk védelmét. A szőtt üvegszál nyitott pórusú szerkezete lehetővé teszi a fal lélegzését, biztosítja a természetes páradiffúziót, nem nyújt táptalajt a mikro-organiz-musoknak, parazitáknak és egyéb kártevőknek. Az allergiás betegségek kialakulásának feltétele a belső terekben radikálisan lecsökken.

A természetes ásványi anyagból készült falburkoló más tapétákkal szemben kiérdemelte az „egészséges élet alkotóeleme” jelzőt!

Európai gyár - svéd minőség

Az üvegszövet „történelme” 1890-ben kezdődött, 1960-ban pedig már kizárólag üveg alapanyagból gyártották a szöveteket. 2003-ban a gyártósorokon munkába állították a nagykapacitású Jacquard szövő-gépeket, így változatos minták előállítására nyílt lehetőség, megcélozva ezzel a lakosság igényeit.A cég folyamatosan felügyeli a teljes gyártási folyamatot, ellenőrzi a nyersanyagokat, fejleszti termékeit és házon belül oldja meg a termelést.

Minden tekercs sorszámot kap, így visszakövethető a gyártási folyamatban!

ÁRLISTA