ELŐNYÖK ÜVEGSZÖVET

A tökéletes falburkoló!

"A falburkolat strukturális melegséget és vizuális komfortot hoz, a festés pedig a szabad színválasztást nyújtja - eddig e kettő kombinációja nehezen volt megoldható. Ma erre a Tassoglas üvegszövet falburkoló rendszer a válasz!"

A tökéletes falburkolásnak számos követelményt kell kielégítenie:
minimális felület előkészítés, könnyű alkalmazási technológia, szívósság, hosszú élettartam, tűzállóság, olcsó és könnyű karbantartás, javíthatóság, felújítási lehetőség, tetszetőség – vagyis a cél, hogy hosszútávon kellemes környezetet biztosítson!


A Tassoglas üvegszövet gyártója több mint 50 évvel ezelőtt, a világon először mutatta be az üvegszövet-tapétázást. Az anyag fejlesztése azóta folyamatosan alkalmazkodik a kor és az építészeti stílusok, technológiák igényeihez, és természetesen ez a rugalmas fejlesztési stratégia kiterjed a rendszer további elemeire, a ragasztókra és az alkalmazható festékekre is.

Az üvegszövet bizonyítottan tartós felületet biztosít, és emellett rengeteg variációs lehetőséget kínál a falak dekorálására. Az üvegszövet tökéletes szimbóluma a mai kor követelményeinek: fejlett technológiát és környezetbarát anyagokat egyesít, amik lehetővé teszik, hogy a Tassoglas egyszerre legyen dizájnos és időtálló, praktikus falburkolat.
Az Európában egyedülálló rendszer kombinálja a vonzó megjelenést és korszerű falburkolást a tökéletes felszerelés kellékeivel és csökkenti a környezeti hatásokat - mindezt egy teljesen új, innovatív úton.

Irodaházakban, kórházakban, közintézményekben és szállodákban, éttermekben már 1960-as megjelenésétől kezdve előszeretettel alkalmazták az üvegszövetet. A 90-es években beindult, új irányú fejlesztések eredményeként a praktikus, környezetbarát üvegszövet hamar meghódította a magánházak, lakások világát is. Az új mintákkal a Tassoglas üvegszövetek rugalmasan alkalmazkodnak a folyton változó trendekhez.

A Tassoglas üvegszövet emellett praktikus is, hiszen nem csak, hogy ellenálló és jól tűri a viszontagságokat, de például könnyedén, akár 10-12x átfesthető anélkül, hogy az üvegszövetet le kellene szedni a falról, vagy egyéb, fáradtságos és költséges előkészületekre kényszerülnénk. Már csak ezen hasznos tulajdonsága miatt is kiemelten előnyös hotelek, irodák és hasonló helységek falainak borítására, ahol a felújítási, átalakítási munkálatokra rendkívül kevés idő áll rendelkezésre.

"A Tassoglas üvegszövet minden igényt kielégítő mintaválasztékkal, könnyű felhasználással méltán a világ legismertebb és legkedveltebb üvegszövet márkája."


Repedés-eltűntető

Az üvegszövet tapéta szinte minden felületen használható, legyen az akár gipsz, vakolat, beton, lemez, tégla, kerámia, farostlemez, csempe (fugakitöltéssel) stb. Régi épületekben, különböző típusú és minőségű felületeknél egységes szerkezeti és színhatás érhető el üvegszövet falborítással. Segítségével minimális előzetes felületkezelés után a meglévő repedések és felületi hibák hatékonyan eltüntethetők. A Tassoglas fedi a fal nagyobb egyenetlenségeit, amely sohasem tüntethető el hagyományos falburkolókkal.

"Ennél egyszerűbb megoldás nincs!"

Tűzálló & tűzgátó

Az üveg az egyetlen anyag, amely alaptulajdonságában tűzálló. Így tűz ott nem keletkezhet, nem segíti a tűz terjedését, nem füstöl és nem fejleszt az égésből származó mérgező gázokat. A Tassoglast a világ minden táján értékelték tűzveszélyesség szempontjából, és mindenütt a lehető legalacsonyabb besorolást kapta.

"Ez az a döntő tényező, amiért a legjobban elfogadott falburkoló nagy forgalmú helyeken!"

Ütésálló

A Tassoglas üvegszál-szövéssel készül, melyben maga az üvegszál egy rendkívül szívós anyag, így növeli a falfelület ütés- és kopásállóságát és rendkívül nehéz elszakítani. Használata kifejezetten ajánlott nagy forgalmú folyosóknál, fogadóhelyiségeknél. A Tassoglas üvegszövet stabilizálja a gyengébb minőségű falfelületet, megakadályozza a falrepedések keletkezését és általánosan növeli a vakolat, gipszkarton ütésállóságát.

"A Tassoglas nagyon szívós falburkoló anyag rendkívül hosszú élettartalmmal!"

Mosható

A Tassoglas üvegszövet latex festékkel festve taszítja a port, piszkot és hagyományos mosószeres törlővel vagy szivaccsal tisztítható. Egyéb folt vagy piszkos ujjlenyomat könnyen lemosható, így a kellemes, de könnyen koszolódó, pasztellszínű falak is mindig újszerűnek látszanak.

"A Tassoglas nem szívja magába a nedvességet és a gyakori tisztítás sem károsítja!"

Légáteresztő

Az üvegszövet kiváló tulajdonságai segítik környezetünk védelmét. A szőtt üvegszál nyitott pórusú szerkezete lehetővé teszi a fal lélegzését, biztosítja a természetes páradiffúziót, nem nyújt táptalajt a mikro-organiz-musoknak, parazitáknak és egyéb kártevőknek. Az allergiás betegségek kialakulásának feltétele a belső terekben radikálisan lecsökken.

A természetes ásványi anyagból készült falburkoló más tapétákkal szemben kiérdemelte az „egészséges élet alkotóeleme” jelzőt!

Európai gyár - svéd minőség

Az üvegszövet „történelme” 1890-ben kezdődött, 1960-ban pedig már kizárólag üveg alapanyagból gyártották a szöveteket. 2003-ban a gyártósorokon munkába állították a nagykapacitású Jacquard szövő-gépeket, így változatos minták előállítására nyílt lehetőség, megcélozva ezzel a lakosság igényeit.A cég folyamatosan felügyeli a teljes gyártási folyamatot, ellenőrzi a nyersanyagokat, fejleszti termékeit és házon belül oldja meg a termelést.

Minden tekercs sorszámot kap, így visszakövethető a gyártási folyamatban!

ÁRLISTA